پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:افزایش جمعیت علاوه بر یک مسأله بسیار مهم دینی به عنوان مساله ای فرا اجتماعی و امنیتی از اهمیت بالایی برخوردار است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:افزایش جمعیت علاوه بر یک مسأله بسیار مهم    دینی به عنوان مساله ای فرا اجتماعی و امنیتی از اهمیت بالایی برخوردار است.



به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی افزود: جمعیت ایران در یک بازه زمانی سه دهه ای پیر شده  حتی جمعیت کشورهایی همچون افغانستان پاکستان،عراق نیز نسبت به ایران جوانتر است.



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، گفت: سرعت پیری جمعیت در کشورهایی که توسعه یافتگی کامل و اقتصاد سالمندی مناسبی ندارند همواره موجب بروز مشکلاتی خواهد شد چراکه این مهم روند توسعه و پیشرفت کشور را دچار وقفه و اخلال می کند.



 وی تصریح کرد: مدیریت و و رفع بحران جمعیت نیازمند ۳۰ سال زمان است، که به گفته متخصصان مرتبط شروع دیر هنگام توجه به این موضوع همواره موجب از دست رفتن زمان باروری و فرزندآوری می شود.



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد: کمتر از ده سال وقت برای رفع مشکل بحران جمعیتی وجود دارد و باید با تشویق جوانان به فرزند آوری از این فرصت به بهترین نحو ممکن برای رفع مشکل استفاده کرد.



به گفته وی، کاهش جمعیت تاثیر مستقیمی بر حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دارد و برای افزایش جمعیت جوان و توانمند کشور و استان باید از هم اینک برنامه ریزی، کار و تلاش کرد.



وی اظهار داشت: ماماها و مراقبین سلامت جهادگران حفظ جمعیت و جوانی کشور هستند که می توانند مدبرانه برای جوان کردن جمعیت و کند شدن روند پیری جامعه اقدام کنند.



در این نشست کلیه شاخص های سلامت خانواده و جمعیت در برنامه های سلامت کودکان، مادران، نوزدان، سالمندان، میانسالان، باروری سالم و شیر مادر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت و سپس رویکردها و انتظارات هر برنامه در سال ۱۴۰۱ به صورت کامل تشریح شد. 

در نهایت ضمن جمع بندی مطالب از پرسنل محترم بهداشت خانواده شهرستان ها که چه در دوران کرونا و چه پس از آن به بهترین نحو ممکن در راستای سلامت خانواده ها گام برداشته و در جهت ارتقا و اعتلای شاخص ها کوشیده اند تقدیر گردید و از آنها خواسته شد که همچون گذشته در جهت سلامت خانواده و جامعه گام بردارند.